Confirmare participare etapa națională

Confirmare participare etapa națională

by Flavia Oprea -
Number of replies: 1

Salutare,

Un pas important pentru etapa națională este confirmarea participării elevilor calificați. În acest sens, toți elevii calificați au primit un mail cu detalii și un formular de completat. Vă rugăm să completați formularul cât mai curând, deoarece sunt mai multe aspecte logistice pe care ni le dorim să le rezolvăm din timp (cazare etc.).

În cazul în care NU puteți participa, vă rugăm să ne anunțați printr-un mail la contact@acadnet.ro. Conform regulamentului, orice loc trebuie confirmat/renunțat până la cel târziu 19 aprilie. Cu toate acestea, dacă aveți deja confirmarea/infirmarea participării, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând.

Orice loc neconfirmat sau "renunțat", va fi redistribuit unui elev necalificat conform regulamentului.

Dacă nu ați primit mail-ul (verificați inbox și spam), vă rugăm să ne contactați doar la contact@acadnet.ro (nu prin mesaj privat pe această platformă).

In reply to Flavia Oprea

Re: Confirmare participare etapa națională

by Flavia Oprea -
[acest mesaj este trimis tuturor utilizatorilor, dar se adresează doar calificaților la etapa națională]

Salutare,

Elevii de aici [1] nu au confirmat încă participarea la etapa națională. Deoarece Politehnica a început procesul de a pregăti etapa națională (cazare, săli de laborator etc.), avem nevoie cât mai curând de confirmarea elevilor. Vă rugăm să completați formularul primit pe mail în data de 15 martie. Dacă nu l-ați primit (nici măcar spam), vă rugăm să ne anunțați.

Conform regulamentului, în cazul în care nu puteți participa, trebuie să ne anunțați printr-un email la contact@acadnet.ro cât mai curând.

[1] https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v9yHfFQz92OsAfpv0Av_Zg2MHtkcQ7oLlJtPydieviA/edit?usp=sharing