Publicare rezultate etapa județeană

Publicare rezultate etapa județeană

by Flavia Oprea -
Number of replies: 1

Salutare,


Am publicat rezultatele finale pentru etapa județeană [1]. Reamintim din regulament că, elevii care se califică se aleg după regula:

La faza națională a Olimpiadei de Informatică Aplicată AcadNet se califică elevul cu punctajul cel mai mare din fiecare județ, care a obținut un punctaj cel puțin egal cu 40% din punctajul maxim posibil  la secțiunea la care a participat. În cazul în care la nivelul județului/sectorului Inspectoratului Școlar al Municipiului București nu există participanți care să întrunească această condiție, locurile astfel disponibilizatevor fi ocupate de concurenți în ordine descrescătoare a punctajelor.

Elevii calificați vor primi în următoarele 2 zile un mail cu un formular pentru confirmarea participării la națională. Vă rugăm să răspundeți cât mai curând la acel formular.

Felicitări tuturor participanților!


In reply to Flavia Oprea

Re: Publicare rezultate etapa județeană

by Flavia Oprea -
[acest mesaj este trimis tuturor utilizatorilor, dar se adresează doar elevilor calificați la etapa națională]

Deoarece așteptăm câteva confirmări legate de programul final pentru etapa națională (care va fi în perioada 11-15 mai 2024), vom trimite mail-urile cu formularul pentru participare până la finalul acestei săptămâni. Mulțumim pentru răbdare! smile