Publicare rezultate și calificați pentru etapa județeană

Publicare rezultate și calificați pentru etapa județeană

by Flavia Oprea -
Number of replies: 1

Salutare! 

Rezultatele au fost publicate. Datele sunt așa cum au fost furnizate de elevi. Elevii marcați cu portocaliu nu au susținut proba dintr-o locație de concurs sau au întreprins acțiuni suspicioase în timpul probei (sau nu au furnizat înregistrarea).

Conform regulamentului, aceștia vor fi descalificați și nu se vor califica la următoare etapă. Notele sunt afișate doar pentru elevii calificați la etapa județeană (care au peste media punctajelor tuturor participanților de la o secțiune). 

În profilul fiecărui elev, câmpul "calificat/necalificat" la județean va fi modificat săptămâna viitoare.

Vă reamintim că elevii calificați la mai multe secțiuni trebuie să ne transmită alegerea pentru etapa județeană pe mail (contact@acadnet.ro) până marți, 13 februarie, 23:55. Dacă participantul nu își exprimă alegerea, comisia va stabili secțiunea la care acesta va participa la etapa județeană.

În special pentru următoarea etapă, rugăm participanții să își revizuiască datele din profil! O mare parte din elevi au numele scris la prenume și invers, nu au numele școlii scrise corect etc. First name sau prenume se referă la numele “mic”, cel primit din partea părinților (exemplu: Flavia, Alexandra, Florin). Last name sau numele de familie se referă la numele pe care îl poartă toți membrii familiei voastre (exemplu: Oprea, Popescu). Vă rugăm să verificați și să vă asigurați că aveți corecte scrise TOATE datele. 

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție pe contact@acadnet.ro.

Am aprecia dacă v-ați face timp câteva minute pentru a ne oferi feedback [1] pentru această etapă. 


[1] https://forms.gle/SMtHJYzTx64HYB7cA


In reply to Flavia Oprea

Re: Publicare rezultate și calificați pentru etapa județeană

by Flavia Oprea -
Salutare!

Listele finale cu elevii calificați la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică Aplicată AcadNet au fost actualizate aici [1], în urma alegerii secțiunilor de către candidații care se calificaseră la mai multe secțiuni. În cazul în care nu sunteți trecuți la secțiunea corectă, vă rugăm să ne notificați cu un mail la contact@acadnet.ro.

[1] https://concurs.acadnet.eu/mod/folder/view.php?id=202